Utgåång


Mi familia♥


JERSEY SHORE ♥

Jersey Shore i mitt ♥ !
Jag ääääääääälskar Jersey Shore, kanske för dom är italienare, heheh. Men egentligen hatar jag italien..
Whatever, så älskar jag det, if. Jag o min syrra laddade ner alla säsonger o kollade på dom avsnitt för avsnitt, haha we love it! Men den här säsongen värkar med drama.. Hope so! Gillar ni också Jersey Shore? :D

mfjdjslö

Hatar rubriker! Så därför blev det bara mfjdjslö! :D Passar perfekt ju! Inte sant? aha..

Godmorgon på er! Ligger i sängen o snackar med några på fb o lyssnar på musik. Idag har jag ingenting planerat, eller jo. Kanske ska träffa mina nuttisar ikväll. Det beror på om dom hinner.. Vad ska ni göra idag då? Inte för att någon kommer svara ha-ha! Min statestik sjönk massa när jag va i Ibiza, men ändå ett stort TACK till Rebecca och Jossan! :D Men ni kommer tillbaka, det vet jag, right? Ska nog äta frukost, om jag är hungrig. Har smaskat i mig en massa godis o chips hahah, tjockis jag vet! Men min syster Romina fyller den 4:e Augusti så måste
åka och köpa någonting till henne.. Bara några dagar kvar sen blir den där mini'n 15 bast. Woho vad tiden
gårt fort alltså. Jaja, hon börjar bli stor flicka! Men nu ska jag sluta babbla för känner bara att jag skriver en massa onödiga grejer bara. Ska ta mitt ärsle ur sängen o göra frukost! HOLA!
14 år med dig nu♥

D to the P .



"du har skrivit fel.. :p"

Sv; Nämen Gud har jag? Det visste jag inte, du tror inte jag vet det eller? För det första, texten är tagen från Google, sen om du menar där det ska stå hon/hennes lalala, har jag ändrat själv till han osv. Men tja perfektionist som lägger sin tid på att rätta mig, du har du nog kommit fel lilla du. Ta inte illa upp på mitt svar till dig "anonym" men jag tror nog jag vet själv vad jag skriver och lägger ut mig min blogg :) Skriv ditt namn istället gullet! puss.



Jag gråter bara i regnet.

Lät han in. Lät han ta. Lät mig tro, vad han än sa. Jag lät det gå, svävade på moln. Tills han slet mig i stycken och spottade på mina sår. Men ser det ut som om jag sörjer dig? Mer som om jag höjer dig. För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag.  Jag gråter bara i regnet. Superstolt. Han vill veta vad jag tänker. Men baby, om det ändå var så enkelt. Varför vill du stå med mig i regnet? Varför vill du riva ner mitt stängsel? Baby, jag vet ändå vad som händer. Så jag gråter bara i regnet.  Gav han allt, allt jag kan ge. Han ville ha mer, det är sån han är. Ensam är stark, det är sån jag blev. Litar inte på någon och allt är hans fel. Men ser det ut som om jag lackar? Nej. Mer som om jag tackar dig. För jag kommer aldrig mer behöva vara svag.  Jag gråter bara i regnet. Superstolt. Han vill veta vad jag tänker. Men baby, om det ändå var så enkelt. Varför vill du stå med mig i regnet? Varför vill du riva ner mitt stängsel? Baby, jag vet ändå vad som händer. Så jag gråter bara i regnet. Han vill ha varmt. Han vill ha kallt. Han vill ha hav. Han vill ha land. Han vill ha vitt. Han vill ha svart. Han vill ha mig. Han vill ha allt.
Han vill ha allt. Jag gav dig en chans. Men det tog mig ingenstans. Så sluta tro du vet för mig det hjälper mig inte alls. Åååh superstolt. Han vill veta vad jag tänker. Men baby om det ändå var så enkelt. Men varför vill du stå med mig i regnet? I regnet, i regnet. Varför vill du riva ner mitt stängsel? Baby jag vet ändå vad som händer. Så jag gråter bara i regnet. I regnet, i regnet. Jag gråter bara i regnet. Jag gråter bara i regnet.
Så baby du kan ta av dig ditt regnställ. Så baby du kan ta av dig ditt regnställ.
Så baby du kan ta av dig ditt regnställ.

 

Han vill ha varmt. Han vill ha kallt. Han vill ha hav
Han vill ha land
Han vill ha vitt
Han vill ha svart
Han vill ha mig
Han vill ha allt
Han vill ha allt
Jag gav dig en chans
Men det tog mig ingenstans
Så sluta tro du vet för mig det hjälper mig inte alls
Åååh superstolt
Han vill veta vad jag tänker
Men baby om det ändå var så enkelt
Men varför vill du stå med mig i regnet?
I regnet, i regnet
Varför vill du riva ner mitt stängsel?
Baby jag vet ändå vad som händer
Så jag gråter bara i regnet
I regnet, i regnet
Jag gråter bara i regnet
Jag gråter bara i regnet
Så baby du kan ta av dig ditt regnställ
Så baby du kan ta av dig ditt regnställ
Så baby du kan ta av dig ditt regnställ

 


Just nu..

Fixar bloggen......

NEED YOU NOW!


HOOOOME!

Äntligen hemma! Fyfan va skönt alltså. Står inte ut med 35+ varenda jävla dag.
Men har haft det skit skönt, inte brytt mig om hur ni beter er, inte tänkt ett ända PISS på er o hur jävligt omogna ni är, lalala. Jag bajsar snett på er helt enkelt :) Nog med det, har haft det uuuuuuunderbart till skillnad från er. Okej, känner mig fett taskig nu, men jag behandlar er som ni behandlar mig, just saying. Ajaaa, ska bada i svenskt vatten nu. Fett skönt! Har tagit skit många bilder och så, men min kamera skärm har gått sönder så vi har knappt sett vad vi tagit kort på, men vi får hoppas på det bästa! Bilder kommer sen!

FETT LACK! /JOSEPHINE

 

EEEEEEEEEEEEEEY, VAD SKRIVER NI? NI SITTER OCH SKRIVER HORA.. BAAKOM EN DATOR! NI HAR FAN INGEN JÄVLA RESPEKT. NI SKRIVER ''DU SÖKER BARA UPPMÄRKSAMHET'' VEM FAN ÄR DET SOM SÄKER UPPMÄRKSAMHET HÄR? JO NI. SÅ FUCKING OMOGNA! FÖR DET FÖRSTA.. CHIARA SÖKER INTE UPPMÄRKSAMHET FÖR SIN RUMPA, HON HAR UPPMÄRKSAMHET FÖR SIN RUMPA! FÖR DET ANDRA.. CHIRA HAR FETT STOR RUMPA, HON ÄR 98A FAN? FÖR DET TREDJE.. HON ÄÄÄR INGEN HORA! FUCKING SNORUNGAR HELA BUNTEN, NI SER SÄKERT UT SOM MONGON. ÅÅÅÅÅH LACKAR UR ASSÅ.
SÅ NI VET SÅ SKA JAG LETA UPP ERAT IP-NUMMER. HAHAHHAHHAHHAA RETARDS
OCH CHIARA, LYSSNA VERKLIGEN INTE PÅ DOM. SNORUNGAR HELA BUNTEN!
/josephine som är fett LACK.

 


Är ni totalt rubbade allihopa?

Vad är det jag ser?! Hur har ni mage att sitta och kalla Chiara för det ni säger? Ser ni inte ironin i det hon skriver? Eller är ni alldeles för körda i huvudet allihopa? Det är en sak att sitta bakom datorn och kalla folk för hora kors och tvärs, men det är en helt annan sak att kunna stå för det och inte minst kunna backa upp det! För jag tror, nej jag vet.. Att INGEN har den minsta jävla anledning att sitta och kalla Chiara för hora!

Jag blir riktigt förbannad när jag ser detta. Och allra främst för att det gäller någon i min familjkrets. Och dels för att jag har varit där. Och jag VET hur pissigt man mår. Fine, att ha en blogg kommer elaka kommentarer på köpet och man ska "lära sig att hantera det". Man ska inte behöva lära sig att hantera att bli kallad hora! Och definitivt inte när det gäller något man har skämtat till lite om!?
Ni ska skämmas. En hög osäkra fega jävlar, är vad ni är. Att ni bara vågar..

Jag älskar min kusin & jag vet vad hon är och inte är. Och hon är allt förutom en hora!!


CHIARA HAR!

Hejsan alla bebisar! Ar i Ibiza sa kommer inte kunna skriva dom sista bokstaverna. Men iallafall, tack Rebecca for du uppdaterat :D Hah, men ar bruuuuuuuuuuun! Fast har flagnat sonder mig. Aker hem i overmorgon daaaa, Vill inte hem men det e bara att suga i sig det :( Aja, ville bara sága att jag lever och att killarna har inte har nagonting annat for sig an att kolla pà min rumpa.. Hmm.. Aja, miss you! ♥


(gammal!)


Sommar



Eller ja.. Hur mycket sommar har vi ens kvar nu egentligen? :O
Hur som helst.. Vad har ni haft för planer för denna sommar? Är det många som har åkt utomlands eller gjort som jag -
varit på hemmaplan och umgåtts med nära och kära?


Ber om ursäkt.. Eller?

Är det nu jag ska be om ursäkt att jag inte bloggat i Chiaras värld? Jo.. Fast nä, det tänker jag inte göra ;) För nu är var det faktiskt så att lilla (stora nu, tydligen..) jag fyllde 18 i lördags och var fullt upptagen med mitt egna liv så det blev ingen bloggning varken på min egen blogg och inte här, som ni kanske märker! ;) Men mer om min födelsedag osv kan ni läsa om HÄÄÄÄÄÄÄÄR! Om det nu skulle intressera er haha.

Under dagen kommer jag slänga in ett och annat intressant inlägg I hope!
För det verkar tydligen bara vara jag som bloggar här!?


Tatuering



Vad tycker NI om tatueringar? Vart är det bästa/snyggaste stället för en tjej att ha t.ex: en text tatuering? Som på bilderna!


Chiara är utom räckhåll

Hello bitches! Eller? Haha Rebecca här! I några dagar framåt, vet inte exakt hur många dagar Chiara är bortrest, men under dessa dagar kommer ni få en hel del smaskiga inlägg från moí! ;) Ska liva upp min underbara kusins blogg med lite inspiration till er andra bloggare.
Jag skulle tippa på att Chiara just nu ligger och steker på en stekhet strand någonstans i det dom kallar.. IBIZA!? Ganska fuskigt om jag får säga det själv. Hoppas att hon och resten av mina kusiner tar med sig solen hem åtminståne!

Jag har dock en liten fråga till er.. Eftersom att jag inte känner er lika bra som jag känner mina egna läsare så undrar jag självklart vad ni vill läsa om i några dagar framåt? Jag är öppen för allt! Kom med tips ni som känner för det!

Cíao sålänge ;)




One day left.

Bara några timmar kvar, sen åker jag! :D Är fett taggad! Wiihooo! Har längtat efter det här i typ 6 månader, sen nu om bara några timmar gäller det! Sen drar jag till IBIZA! Asså OUF! :D Min väska är iallafall helt packad så har ingen stress, yeah! Bloggar sen bebisar! Puss!


Svar på tal



Låter faktiskt som om du är avundsjuk.. Men vad vet jag :)

sv: herregud nej.

KAN MAN HA FAKE EYEBROWS? OM FAKE EYEBROWS ÄR NOPPAT SÅ HAR NÄSTAN ALLA DET
sv: vafan vet du? vet du ens vad jag snackar om? hahahaha, jag menar att hon lagt till hår på ögonbrynen,
tillochmed hon har sagt det, oherre min jösses lilla flicka, tagga.

Världens bästa kusin

Cha cha alla Chiara's söta bloggläsare! Världens bästa kusin boki här ;) Mig kommer ni få höra mer av under tiden då Chiara är på Ibiza! Den jäveln.. Tänkte bara kika in och säga att hennes blogg kommer bli såå mycket roligare nu när jag är här! Latero!


Kim Kardashian & hennes fake rumpa!

Köpte "klick/NU" tidningen häromdan, då den här artikeln kom upp, herreGud. "Jag vill visa hela världen att mina rumpa är 100% äkta!" Okej. Man ser inga plantat men det finns alltid annat sätt att förstora sin rumpa, skrattar ni inte heller åt det här? För det gör jag!
Hon har ju tagit fett från sin kropp o sprutat in i sin rumpa, sånt syns inte på röngten. Du har fake eyebrowns, fake nose, fake lips, fake boobbs, fake hair, fake nails and a fake ass.
Girl, are you shure you wasnt made in China?

Dagens låt!

Medina - Sann Romans ♥

Vem bar den bäst?

Nicole vs Audrina
Eva vs Lindsay
JoJo vs Megan
Heidi vs Heather


Lovar.

Jag lovar er att när jag kommer hem från Ibiza då jävlar ska det här bli en bra blogg! Då ska jag ha över minst 500 besökare, skaffa mer skyltar, göra mer underhållande grejer os.v! Eller varför inte börja nu? :o Wiho! :D
Tror ni jag kommer lyckas? :)

Vad tycker ni?


it's not bye!

Imorgon natt är det goodbye! Skulle egentligen inte blogga nu, men Rebecka o jossan gör inte det så dåpassar jag på att slänga in ett inlägg. Vaknade för cirka en timme sen, hade mensvärk, buhu. Haha trevligt att veta...... Sen så la jag mig i sängen o kunde inte somna om. Dont know what to do! Sitter här vid datan helt ensam som en looner. Really lame actully.. Kanske ska hitta på nått kuligt :D haha. hejdå.

svar

tja! :D vart ska du!`puss

sv; Jag ska till Ibiza, en Ö som ligger utanför Spanien :)

BYE

Im sorry.. Har inte haft tid och ork att blogga! Men Jossan och Rebecka börjar blogga imorgon, just so you know.
Jag åker i övermorgon så har största ÅNGESTEN! Har inte packat klart. STREEESS! Men hoppas dom håller bloggen igång för just nu är den trist! Har inget mer o säga till er, kanske mitt sista inlägg på 2 veckor.. Gonna miss u♥

Uppdatera bättre Chiara!!!

Shooo Chiaras bloggläsare. Jag tänkte uppdatera bloggen lite, för att Chiara är ju fett sämst på det. Så nu är Josephine i farten här också. Jag är iallafall mitt landställe och chillar. Ska ju gästblogga här när mrs. Capodiferro är i Ibiiiiiiza. Fett nice asså! Så jag ska uppdatera här, men jag kan säga redan nu att det inte kommer bli så bra update från mig, för är ju som sagt på landet, men åker hem på måndag, men åker sedan till göteborg på tisdag till typ torsdag-fredag.

Men har med mig datorn till gb också, men ska till liseberg och grejer så är inte säker på att det blir bra update. Men aja, Chiaras kusin ska ju blogga här också, så ni behöver inte oroa er. Aja, nu ska jag ut till altanen och titta vad som händer, min katt har kommit fram nu. Han har legat under huset och typ gjort ingenting? Men ciiiiaoooo!


Josephiiiiiiiine - dj mendez




Sho skruttbilder!

Sitter i köket, väntar på käk! Är så himla hungrig! Mina skruttisar åt ju upp min frukost så då orkade jag inte göra ny, haha! Har varit ute med den där jävla cp hunden som jag älskar! :) Hahah, men aa. Gick upp tidigt, duschade sminkade mig osv. Standard sådär. Har slutat platta håret iallafall, har inte gjort det på max 2 ½ månad! Duktig tjej! Right? Men vill att mitt hår ska va fint o inte slitet tills skolan börjar igen! Men aa, ska åka till skogås o träffa annie kanske o hämta mina kläder, men vet inte om jag orkar. Få se hur jag mår efter maten, är hängig som fan!
Ska ta en powernap o lägga mig och läsa eftermaten, BLESS!

varje gång du sårar en tjej, finns det alltid någon annan som skulle döda för att se henne le.


Oh you don't like me?...

........ Why don't you take a seat next to the rest of bitches waiting for me to give a fuck.



Tjosan allihopa! Är skit trött. Hungrig, Sliten för den delen också! Känner mig fräsh, så jävla fräsh!
Hahah, nejnej. Tvärtom. Ska äta potatisbullar, haha de påminner mig om Linnea.. :( SAKNAR DIG VÄNNEN♥
Ska nog ta en bad, inte tvätta håret eller nått. Gjorde inpackning igår så de behövs inte! Men jag ska
börja med maten nu, kraaaaaaam!

meheh, mina ögonbryn ser svarta ut? blööö, ser inte ut sådär alltså om ni blev skrämda. heheh . puss

Min statestik sjunker :( mamiii...

Förlåtförlåtförlåt! Men har ju hämtat min data från Skogås o tror ni inte Romina sitter o geekar på den tjugofyrasju eller? Gud, varje gång jag frågar om jag får sitta vid MIN data, dampar hon ur o säger "2 minuter till bara! snälla!" (2minuter efter) ROMINA; NU! "snälla 10 minuter till, annars måste du kickla mig på ryggen" så aa, då har jag inge val! Ni vill inte leva med henne asså, orkar inte! Hahaha! Idag skulle man åkt till skogås men gjorde det aldrig, stannade hemma o hade en ta-hand-om-mig-själv-dag! Riktigt skönt! Ska ta en cola nu sen borsta tänderna, tvätta ansiktet o sätta på mig pyamas sen krypa ner i min varma säng o bara mysa o kolla på Angus Thongs And Perfect Snogging! Lovely. C'ya.

KRAMP i magen.

careface? hmm.. yes. haha de lungt. jag bryr mig inte.
Idag ska jag bara ta det lungt. Orkar inte gå ut eller någonting.
Måste börja packa.. bara 6 dagar kvar.. ÅNGEST! STRESS! lunga dig.
Har previs varit ute med hunden, eller de va för typ 2 timmar sen men anyway.
Vaknade runt 12 ungefär. Åt frukost och tog ut Leo på en pinkilinki. Sen kom jag inte
o satte mig vid datan, har laddat ner en film jag ska kolla på medans jag badar. Haaha fett tråkigt egentligen
att bara ligga i badkaret o ba.. hmm. fin kropp? Haha, de kallar jag no lifers! Därför snackar jag
antingen i lur eller kollar på film på datan. Men ska raka benen o så nu, ska fortsätta bada! Puss!

svar!

Hej, fin blogg :) Var har du köpt bikinin med kedjan, sjuuukt fin :D

sv; hej anonym! Den är köpt på H&M. Tyvär finns den inte längre, jag har ringt upp alla
butiker i HELA Sverige o den är slutsåld. Har man tur kanske folk lämnar tillbaka på H&M's
hemsida men det vore ett mirakel! Tack :)

Si no le contesto

Uffffff. Godmorgon! Orkade inte blogga igår, eller hade inte tid. Min jävla väska som jag ska ha till Ibiza
nästa vecka gick sönder, eller det såg ut som Romina tog sönder den med flit. Hahah, sen trodde jag att jag va
fett krall o kunde laga den, men nää. Det gick inte som planerat. Rättaresagt gick den sönder mer, hehe.
Men sen kom Jorge o fixa med den o då fixade den sig, thank GOD! Men kollade jag på Jersey Shore, så började
klockan närma sig tolvslaget då jag började dansa o skit som MJ, hahah gud. Från ingenstans. Ajuste, fick
en kommentar om jag kan mycket spanska och vart jag kommer ifrån, men jag snackar inte flytande men jag
fattar ju vad dom säger o kan lite, jag är från italien o kan lite italienska så det är nog därför jag förstår
spanska! Nog med det. Vaknade typ sju imorse för fick bomb med sms, sen när jag äntligen somnat om
messar JOSEPHINE BRODEN (!!!!) mig o säger att en kompis till mig, vet inte om hon känner honom har hemma
fest, jossan om du ser det här, FUCK YOU! :D HIHI. Men ska äta frukost nu sen ut med hunden! Se'ya!
Orkar ni läsa? I bet.

Laugh..

"Men du lyssnar själv på spanskt musik och säkert sjunger med? Så du gör samma sak som henne egentligen :)

Älskar dig blogg o dig! :D <3333333333333333333"

sv; nej, jag kan iallafall spanska, haha, skriv ditt namn istället, puss!


"Har du flyttat t Storvretsvägen??"
sv; HAHA, nej verkligen inte!





körde på min fula look idag, usch, dont like!

..

Om mitt liv ska fortsätta såhär, kommer jag inte orka. Allt för bara en ENDA kille jag gillar.
Han förstör mitt liv, men ändå älskar jag han. Jag måste sluta drömma. Det kommer ändå aldrig bli VI.

9 days left then BYE BYE!

lääääääääääääääääääängtar!


Johnny, La gente esta muy loca, what the fuck!




Asså fan vad jag hatar den här låten, seriöst. Hon kan inte ens spanska eller engelska för den delen? Vafan, de låter som har en stor piiiip i halsen, låter ju som hon dreglar när hon sjunger johnny, la genta esta muy loca, seriöst. Lär dig engelska också!
Det heter WHAT THE FUCK inte wat ta fak, asså stör mig på folk som inte kan sjunga eller det språket dom sjunger på. IIII! Ingen förstår mig, hahah! Sen asså viva la fiesta? ååh GUD! help this girl man!

All i wanna do is to say FUCK YOU!


Godmorgon!

(ser ut som haf har skit mobbad näsa på bilden, hahah!)
Godmorgon på er! Vill börja med min morgon med fuck vad trött jag är.
Även fast klockan är 12 så är jag skiiit trött. That's life. Men min systerdotter väckte mig, eller hon skrämde mig,
rättare sagt. Men så kom hon o la sig i min säng sen kom Leo också så då fick jag typ ingen plats.. Yeah.
Hur bättre kan morgonen bli liksom? Wihooo. Okej, måste sluta tjura! Ska äta frukost, har inget mer att säga till er.
Vad ska ni göra idag då?

Pluttis'ar

Medans jag är i Ibiiiiiiza (wihoo) så ska mina pluttis till kusin (Rebecka) & Josephine Broden blogga på min blogg!
Jag lovar er att dom kommer hålla bloggen i form! Läser deras bloggar dagligen and i love them!
Så aa, Domi tjatar just nu om att blogga också hahah sötnos, du får gästblogga när du vill :)
Aja, 10 dagar kvar, sen är jag Lussy in the sky, högt över moooolnen! Haha, klockren!
Men aa, klockan börja närma sig tolvslaget, ska skriva en lista på vad man ska ha med sig till Spanien
sen så börjar jag packa imorgon! YeAh. I FEEL GOOD nanananana! Hoppas det regnar när jag åker, haha!
Känns som jag skriver en bok nu så måste avsluta med att i loooove you! ♥

Fight for you

Daaaaaaaamn, i love it!♥
texten...

Jaws

Ska kolla på Hajen 1 nu, älskar hajar, hhahahha mongo.
Men aa, bloggar sen!

Ang dag 1, 2 , 3 os.v

Kommer hoppa över några dagar, om vi säger tex att det är en som är
"dag 4- något jag ätit idag" , typ såna hoppar jag över, dom är inte nödvändiga
o grymt tråkiga. Hah, lägga ut en bild på vad man har ätit? hahahah. korkat.

Dag 3 - en bild på en i min familj.

Romina o jag förra året i bulgarien, visst var jag brun?

commmments

"varför är dom på sjukhuset?"
sv; därför dom skulle kolla upp lite grejer.

"vf bor du inte i skogås på heltid?"
sv; för att jag hatar skogås, det händer alltid massa grejer.
alla leker allan ballan, jag står inte ut med sånt..



Godmorgon! Hur mår ni då? Själv fick man inte sova klart! Buhuuu! Men min hund väckte
mig, hahah! Vet inte vad jag ska göra idag, skulle kanske till grönan men det blev inte så
för vi blev ojämna o det bajsar jag snett på! Hatar när en av oss ska stå o klaga "nej jag vill inte åka själv",
"dissare" "men hallå du skulle ju åka med mig?" aa, o ni fattar, damn i hate it! Men ska inte sitta vid
datan mycket idag tror jag.. Kanske trallar ner till brandbergsbadet! Standard!
Men ska försöka sova nu igen, kramis!



Your the perfect love, untill i hade your love.

Men sho bräää, sexi jao! NAAAAT!

 

Själv så hatar jag att lägga in såna där bilder där man showar rumpan på hög nivå, men aa.

Gilla annars tagga! Iaf, bloggade inte mycket idag men ändå har några kickat in! Alla har inte kommit än men dom kommer så småning om! Hih, svennebajs. Men anywaaay så ska jag till grönan imorgon kanske med Ida Johanna o emma typ? najs! iif, har världens mensvääärk tiiip, okej. Intresse klubben antecknar. Lalalala, careface? uuuups, nobody care's. Tralalala vad jag snackar på, ska på toa nu, puss! HAHAHHA, knas inlägg.

 


brandbergsbadet next!

Nu ska jag Romina Bella o mina pluttisar ner till brb badet, pöss!


UUUUUUUUUUUUUSCH!

Broken.





Dag 2 - Min barndom

Jag fick en svår barndom. That's it! No more.


Dag 1 - Om mig!

Aa, vet inte hur jag ska börja, men aa, jag heter Chiara och jag är snart 14 år.
Jag gillar att umgås med mina amigos. Sena sommar kvällar, sitta vid datan, och sånt.
Jag går på Dancehall med några, ska snart börja i en riktig grupp, kanske!
Jag bor i Skogås ibland men för det mesta bor jag i Brandbergen! Jag vistas överallt! Brukar vara på grönan ofta!
Vet inte vad jag ska skriva, är inte bra på beskriva mig själv, men aa. Jag är blond o har blåa ögon?
Haha, men har färgat mitt hår för er som är korkade och inte fattar ;)



Men det var nog om mig själv, snart kommer DAG TVÅ!

Gjort egen design.

Eller egentligen är det inte jag som gjort den, men tog den från DesignaDinBlogg!
(klicka på f5 om ni inte ser den!)

Men idag börjar jag blogga igen dåe! Nice va? Iallafall, min syrra o hennes ena unge är på sjukhuset, så ska fixa min garderob o fixa här hemma innan dom kommer hem igen om en halvtimme! Ouf, stress! Men aja, ska börja fixa grejer o duscha os.v. PUSS!

Utkast: Juli 4, 2011

Dag 01 – Om mig.
Dag 02 – Min barndom.
Dag 03 – Min familj.
Dag 04 – Det här åt jag i dag.
Dag 05 – Något jag tycker är äckligt
Dag 06 – Min dag i text/bilder.
Dag 07 – Min bästa vän.
Dag 08 – Ett ögonblick i mitt liv.
Dag 09 – Min Idol
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Min favorit sak.
Dag 12 – I min väska.
Dag 13 – Den här veckan...
Dag 14 – Det bästa som har hänt mig.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min favoritlåt
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritdag.
Dag 19 – Detta ångrar jag mest.
Dag 20 – Den här månaden...
Dag 21 – Det jag älskar.
Dag 22 – Det här gör mig fundersam.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Min favorit film
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag mest.
Dag 29 – Min framtid
Dag 30 – När jag blir stor

picture's

Tjotjo! Vad häääänder bräää?

Haha, nej så snackar vi inte, sitter o lagar mat, pastina, muuums! men ska till skogås o hämta
mina resväskor sen börjar jag packa till spanien, lääängtar! aja just nu!




SVAR

Hur ser din nuvarande piercing ut??

sv:



B I T C H

MIN BLOGG HAR VARIT HACKAD.

.... När jag får reda på vem det var, ajajaj säger jag bara.

Du  vet vem du är o jag också, du har tagit bort mina privata bloggar där jag hade minnen från bjöjan tills nu, viktiga lösen ord osv, hur kan du? Snacka om avundsjuk asså, ta dig i röven din fkng bitch, horungar nu för tiden!

BRA START PÅ DAGEN!

Har typ 56 läsare o klockan är bara halv tolv, bara några 100 kvar..

Är vaken nu iallafall, fast det känns som jag sover på tangentbordet, så går det när man somnar den tiden som jag. Känns som jag sovit i en timme eller nått, är skit trött, haha är trött varje dag känns det som, hah. Men det känns som mitt huvud ska explodera för jag flög upp ur sängen för någon plingade på fucking dörren 10 på morgon! GREAT! naaaat. Men har beställt en ny navelpiercing, det står "bitch" på den, haha, so me! Nä skoja men jag tyckte den va fin, så vafan, jag gillar den, ni behöver inte gilla den. Det är jag som ska använda den förfan! OhGud, känns som jag skriver en bok nu så nu ska jag äta frukost o bajsa på bloggen i nån timme!

mamma..

"varför har du det där armbandet med nycklar på hela tiden?"

sv, alltså, det där armbandet är nått jag aldrig kommer ta av mig, varför är att jag fick det av min mamma när hon va sjuk.. jag krigade för att hon skulle bli bra, jag älskar min mamma och gör allt för henne, svårt o förklara.. men ni tänker säkert "hahahah, det är bara ett armband" , det är inte vilket armband som helst, jag tar ALDRIG ALDRIG ALDRIG av mig det, ingen kan tvinga mig! det representerar min mamma o hon betyder allt för mig, hon bärde min i nio fucking månader, hon gav mig mat, hon gjorde ett nytt liv, hon skapade MIG, just mig. vad skulle jag göra utan henne? jag skulle inte funnits hära. samma sak med min syster romina, jag har ett halsband som jag bär bara för henne, ett guld halsband av äkta guld bara för henne, jag älskar min familj o kommer alltid göra, förlorar jag en medlem i min familj förlorar ni en till.. mamma, pappa, romina, luca o bella, ni betyder ALLT för mig♥


RSS 2.0